Griepvaccinaties 2022
Griepvaccinaties 2022

De uitnodigingen voor de griepvaccinaties zijn weer de deur uit. De griepvaccinatie beschermt u tegen de griep en de mogelijk ernstige gevolgen hiervan.

Ook hebben patiënten geboren tussen 1 januari 1953 en 31 december 1956 de uitnodiging voor de pneumokokken vaccinatie ontvangen. Deze vaccinatie maakt de kans kleiner dat u ziek wordt door pneumokokken. U heeft minder kans op longontsteking. Beide vaccinaties krijgt u gratis als u een uitnodiging heeft ontvangen.

Het klopt dat de tijdsblokken op de uitnodigingbrief ontbreken. Tot onze spijt zijn deze niet meegenomen door onze drukker. Houdt rekening met een grote drukte. Wij vragen u op de griepprikdagen (maandag 14 of woensdag 23 november) tussen 13.30-18.00u te komen. Voor patiënten uit de zuidrandflat prikken wij op vrijdag 11 november tussen 14.00 en 16.00 uur in de bloedafname ruimte van de zuidrandflat.

Indien u eerder heeft aan gegeven de griepprik niet te willen hoeft u dit niet nog een keer te doen. U mag de brief als niet verzonden beschouwen.

Heeft u GEEN uitnodiging ontvangen en wenst u toch een griep- en / of pneumokokken vaccinatie? Neem dan contact op met onze praktijk.
Groet het hele team van Klein Iterson