« terug naar vorige pagina

G.J.P. Bloemen

Maandag:
08:00 uur tot 17:00 uur (Locatie Oosterwei met inloop spreekuur v.a. 8.30-9.00)
Dinsdag:
08:00 uur tot 17:00 uur (Hoofdlocatie De La Reylaan 45)
Woensdag:
08:00 uur tot 17:00 uur (Locatie Oosterwei van 8.00-9.00 Daarna spreekuur Hoofdlocatie De La Reylaan 45)

Gretha en Gerhard-Jan Bloemen begonnen hun praktijk aan huis in 1989. In 1996 verhuisde de praktijk naar de huidige hoofdlocatie Klein Iterson op de de la Reylaan 45. Toen kon collega Geukes zich vestigen in hetzelfde gebouw, kwam de eerste praktijkverpleegkundige, huisarts in opleiding en ook de Fysiotherapie. In 2006 werd de 2e locatie in Oosterwei geopend en ontstond samenwerking met de apotheek en thuiszorg. Inmiddels kent Huisartsencentrum Klein Iterson meer dan 20 gespecialiseerde medewerkers.

In 2017 is Gretha met pensioen gegaan en speelt nog een adviserende rol. De professionele bezigheden van Gerhard-Jan zijn huisartsenzorg, samenwerking in de wijk, ontwikkelingen in de huisartsenzorg en netwerken. Als jonge arts is hij 2 jaar assistent chirurgie geweest. Deze kennis droeg hij lang bij zich. De laatste jaren is hij een luisterend oor en gezinsarts.

Gretha en Gerhard-Jan zijn de trotse ouders van een profschaatser en een diëtiste; Ted-Jan kent u wellicht van TV, Wieneke kunt u vinden op onze website met haar Dietheek in Locatie Oosterwei en in Alphen a/d Rijn.

Gezinshobby’s zijn schaatsen, fietsen, tennissen, zeilen en snowboarden.

Gerhard-Jan is trots op het team en dat velen zo lang, en met plezier, daarbij willen horen.