« terug naar vorige pagina

H.J. Geukes

Maandag:
08:00 uur tot 17:00 uur (Hoofdlocatie De La Reylaan 45)
Woensdag:
08:00 uur tot 17:00 uur (Hoofdlocatie De La Reylaan 45)
Donderdag middag:
12.00 uur tot 17.00 uur  (Hoofdlocatie De La Reylaan 45)
Vrijdag:
08:00 uur tot 17:00 uur (Hoofdlocatie De La Reylaan 45)
*onder voorbehoud van wijzigingen

Dhr. Geukes is opgegroeid in Gouda, daarna heeft hij in Leiden de opleiding tot arts en huisarts gevolgd.  Na enkele jaren gewerkt te hebben als arts-assistent chirurgie en interne geneeskunde en als waarnemend huisarts in Den Haag en op Ameland, is hij in juli 1997 gestart in Gouda met zijn huisartspraktijk. Sinds die start zijn doktersassistentes Resi en Tonny betrokken bij de praktijk en werkte hij op bepaalde gebieden samen met de Praktijk van Bloemen. Vanaf 2017 zijn beide praktijken samen gegaan als een huisartsencentrum. Dr. Roos–van Dijk werkte toen al bij praktijk Bloemen en vervolgens kwam Drs. van Woudenberg het team versterken.

Vanaf 2007 is Hendrik Jan Geukes opleider voor huisartsen in opleiding (Aios) verbonden aan de Universiteit van Leiden. Dit houdt in dat hij artsen, in de praktijk, begeleid in het leren uitoefenen van het huisartsenvak. Verder verzorgt hij in de praktijk de reizigersgeneeskunde en liggen de interessegebieden van hem in de sportgeneeskunde en kleine chirurgie.

Samen met zijn echtgenote, die werkt als Jeugdarts in Leiden, heeft Hendrik Jan vier kinderen. In zijn vrije tijd fietst en schaatst hij graag, maar hij probeert ook rust te vinden in lezen en yoga.