Inschrijven

Postcode beleid

U kunt zich inschrijven bij Huisartsenpraktijk Klein Iterson indien u woonachtig bent in postcode 2806, nieuwe bewoners van woonzorglocatie Sint Jozefpaviljoen of als er sprake is van gezinshereniging.

Persoonsgegevens*

Adresgegevens*

Contactgegevens*

Geslacht*

Voorkeur huisarts *

Gegevens vorige huisarts*

Toestemming Landelijk Schakelpunt (LSP) *

Het zal op korte termijn mogelijk zijn dat regionale hulpverleners met uw toestemming uw belangrijkste medische gegevens kunnen inzien. Voor bijvoorbeeld de arts op de huisartsenpost of de specialist in het ziekenhuis is het belangrijk om te weten welke medicijnen u precies gebruikt en waar u allergisch voor bent. Op basis van deze gegevens kunnen zij dan de beste behandeling voor u opstellen. Voor deze uitwisseling van persoonlijke informatie is uiteraard wel eerst uw expliciete toestemming nodig.

Toestemming aanmelden mijngezondheid.net *

Via mijngezondheid.net heeft u de mogelijkheid om uw dossier in te zien, tevens kunt u online afspraken maken, vragen stellen middels een e-consult of medicatie herhalen.

  • Bent u reeds ingeschreven bij een huisarts in Gouda? Zou u dan het verzoek bij uw vorige huisarts neer willen leggen of zij uw dossier omzetten op artsencode.
  • Woont u buiten Gouda? Stel uw huisarts op de hoogte van uw vertrek, zodra wij een verzoek doen om het dossier zal dit z.s.m. opgestuurd worden.
  • U geeft hierbij toestemming voor het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts.
  • Het duurt ongeveer één á twee weken voor wij u bij in de huisartsenpraktijk geregistreerd hebben. Voor zaken met spoed s.v.p. vermelden onder overige gegevens. Voor overige zaken zoals bijvoorbeeld een herhaal recept contacteer uw vorige huisarts.